Info

Susanne Haanpää

Koiria perheessämme on ollut aina, mutta kokonaan koiraharrastus vei mukanaan kymmenisen vuotta sitten. Harrastan aktiivisesti neljän oman koirani kanssa. Päälajeinamme ovat rallytoko ja agility, mutta olemme aina valmiita kokeilemaan uusia juttuja.

Olen opiskellut koirien oppimispsykologiaa Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa vuonna 2010 ja sen jälkeen ylläpitänyt tietojani erilaisilla koulutuksilla ja luennoilla.

Tampereen koirahierojakoulussa opiskelin 2017-2018. Koulutus käsitteli laajasti (yht. 800h) koirien anatomiaa ja fysiologiaa, tuki- ja liikuntaelinten sairauksia ja traumoja, erilaisia hierontatekniikoita ja menetelmiä, urheilukoirien huoltoa, koirien kuntoutusta ja fysikaalisia hoitoja (lämpö- ja kylmähoidot, laser, TENS) sekä sisälsi 100 tuntia projektikoirien hierontoja.

Oman yrityksen perustin loppuvuonna 2017 ja aloin tekemään koira-alan hommia täysipäiväisesti. Hierontojen lisäksi koulutan pääasiassa rallytokoa.

Haluan pystyä vaikuttamaan positiivisesti asiakkaitteni lemmikkien hyvinvointiin. Haluan jakaa tietoa koirien hyvinvoinnista niiden omistajille, jolloin omistaja huomaa herkemmin muutokset koiran käyttäytymisessä ja osaa hakea sille apua ajoissa. Koira antaa välittömän palautteen hoidon onnistumisesta ja se on paras palaute, minkä voin saada.

Keljumainen

– tulossa